Greenworks Gecerficeerd

Op 6 maart 2014 heb ik een diploma behaald waarmee ik mezelf nu Greenworks gertificeerd Vakman Aannemer mag noemen. Allereerst wil ik RaabKarcher hartelijk danken voor deze kans die ze de bouwsector bieden. Daarnaast wil ik graag nog een compliment geven omdat deze groothandel ook meedenkt over verduurzaming en daar ook materialen op aanbiedt met een lage materiaalvervuiling/uitputting en over producten die ook voor de vakman vriendelijk zijn en gezond zijn om mee te werken.

Zo hebben we op de training bijvoorbeeld geleerd dat we ook met lijnzaadolie kunnen verven, over hoe je goed en kierdicht moet isoleren, hoe je moet ventileren en welke producten daar het best bij passen en welke mogelijkheden je allemaal hebt als je gaat verbouwen of zelfs nieuwbouwen.

Tijdens de training kwam van alles aan bod, van het compleet renoveren van complete begane grondvloer tot het kierdicht isoleren met verschillende producten en uitgebreide details. Tijdens de training heb ik ook een aantal foto’s gemaakt, die ik graag met jullie zou willen delen.

LCA Verschillende typen bakstenen IMAG0435 Dubbel Glas Detail Solatube, nieuwe lichtkoepel Gips Nieuwste generatie smart bricks Gezellig met de mannen

 

3seconds.nl Webdesign