airbnb_800px Houdt u van reizen? Dat is dan mooi, want mensen die gebruik maken van Air BNB ook. Want met Air BNB kunt u uw woning verhuren terwijl u op vakantie bent.

U krijgt het geld netjes binnen 2 dagen op uw rekening gestort en u mag er mee doen wat u wilt. Maar natuurlijk kunt u ook zelf van Air BNB gebruik maken als u op vakantie bent. Hiermee stimuleert u namelijk de lokale economie, i.p.v. grote hotelketens. Verder is Air BNB ook ideaal voor mensen die nog een logeerkamer vrij hebben staan.

SnappCar_RGBTip 2: Veel gezinnen in Nederland hebben een 2e auto. Een handig auto’tje om boodschappen mee te doen, maar dat verder een groot deel van de tijd stil staat. Daarnaast zijn er ook tal van andere redenen te bedenken waarom u een auto heeft, die u niet altijd gebruikt. Terwijl er aan de andere kant, veel mensen zijn die slechts sporadisch een auto gebruiken en daarom graag af en toe een auto zouden willen huren bij iemand in de buurt. Snappcar maakt dit mogelijk en bemiddeld tussen verhuurder en huurder en zorgt er ook nog eens voor dat zowel de huurder als verhuurder van de auto verzekerd is. Ideaal toch?

PeerbyTip 3: Lenen van je buren. Peerby maakt het mogelijk op je smartphone. Stel dat je bijvoorbeeld aan het klussen bent, en een zaag, boormachine, hamer of een ander stuk gereedschap nodig hebt. Je kan het dan aan Peerby vragen, en die verstuurd mensen bij jou in de buurt een bericht met je vraag. Indien iemand je kan helpen, kan je een chat beginnen en zodoende kan je elkaar helpen. Verder kunnen hier soms leuke contacten uit ontstaan.

Kijk zelf maar eens op www.peerby.nl

3seconds.nl Webdesign