Sustainabus II

Het kan natuurlijk niet uit blijven, want goede ideeen dienen een follow up te krijgen. Daarnaast worden goede ideeen vaak gekopieerd, wat ergens maar goed is ook, want dit bevorderd innovatie.

Persoonlijk zou ik er dan ook geen moeite mee hebben als andere mensen ervoor kiezen om een Sustainabus II te maken, zolang ze hiermee maar niet direct gaan concurreren. Sterker nog, in de ideale situatie kunnen we juist samenwerken, als er bijvoorbeeld een groot project is waar meerdere handen (en hoofden) voor nodig zijn.

Verder is de winstdoelstelling van de Sustainabus heel simpel: Een normaal salaris en winst investeren in een Sustainabus II. Zoals vandaag al werd geopperd door een connectie van mij: De Sustainabus zou eigenlijk volkomen elektrisch moeten zijn. En dit wordt ook zeker een doelstelling voor de toekomst.

De Sustainabus dient een gezond bedrijf te worden en u kunt daarbij helpen. Hoe? Door klant te worden… Maar er zijn ook meer mogelijkheden, waar ik u graag een volgende keer meer over vertel.

Sustainabus 5

3D ontwerp van de Sustainabus, gebaseerd op de brochure van VW. Er wordt hier uitgegaan van een standaard model voor de VW Transporter.

In het model ziet u dat er ruimte is voor 5 kleine zonnepanelen van elk 100W per stuk. Op een zonnig moment kan er dus 500 W aan electriciteit worden geproduceerd, wat genoeg zal moeten zijn voor een zuinige TV en een stereo installatie.

 

3seconds.nl Webdesign